Marie og August på ferie

2008-06-08T00:00:00+00:008. juni 2008|Kaj og familien|

Marie og August var så heldige, at Else tog dem med fra København dagen før Grundlovsdag. Som omtalt fik vi også besøg af Jette og Preben. Vi var så heldige at komme med Birgit og Laurids Korsgaard til Hirsholmene, hvor Marie og August bl.a. nåede at bade i Præstebugten.

 

I fredags kørte Lilly os ned til kysten i Bangsbostrand, hvor August og undertegnede fik en dejlig spadseretur langs vandet til Sæby, hvor Lilly og Marie modtog os med kage og kaffe, hvorefter børnene fik sveden af kroppen med en badetur.

 

   

 

Lørdagen blev tilbragt i sommrhuset i Skiveren, hvor Marianne og Anders ikke rigtig har tid til at feriere, idet de har travlt i Stavanger med mange arrangementer, bl.a. som kulturkommune i EU. Lilly tog en omgang minigolf på campingpladsens flotte nye bane, inden vi tilbragte skønne timer på stranden, hvor der var helt fantastisk i det varme vejr med en let brise og rent vand. Alle var godt trætte, så vi spiste buffet  på Skiveren Strand Café.

 

Søndag formiddag kørte Lilly til Vasen, der nu er åbnet for en ny spændende sæson med økologiske grøntsager. Da vi skal til middag på Nilles kro, passede det så fint, at vi kunne køre Elses bil til Århus, så der ikke blev så langt for hende at køre hjem til København med August og Marie i den stærke varme.