Besøg af Erik Bjerregaard fra Hotel Arctic i Illulisat

2008-07-28T00:00:00+00:0028. juli 2008|Kaj og familien|

For godt 3 år siden var vi på en fantastisk påskeferietur til Hotel Arctic i Illulisat, Grønland. Her blev vi gode venner med hoteldirektøren Erik Bjerregaard, der efterfølgende besøgte os.

 

Erik har familie her i Frederikshavn og var i weekenden til bryllup her i byen. Var så flink at vente på, at vi skulle komme hjem fra Stavanger. Vi havde inviteret til frokost, hvor Lilly serverede dansk bøf med spejlæg m.v. samt en flaske Bourgogne.

 

Det var dejligt at have Erik på besøg. Han fortsatte herfra i en lejet BMW med soltag og sendte efterfølgende et foto fra bilens termometer, der viste 31 grader. Jeg kan varmt anbefale, at I går ind på hjemmesiden www.hotelarctic.com for at se Eriks igloo.