Vendsyssel Festival på Sognegården i Hjørring med Alessandra Ammara på klaver

2008-07-11T00:00:00+00:0011. juli 2008|Kaj og familien|

Efter den flotte åbningskoncert i Dronninglund fortsatte Vendsyssel Festival med en klaverkoncert i Sognegården i Hjørring. Et smukt lokale, der har den fordel, at man kan sidde og betragte de forbipasserende, dersom det hele bliver for kedeligt. Til gengæld kan de se ind og endda få lidt af lyden med.

 

Aftenens pianist var Alessandra Maria Ammara. Italiensk virtuos, der nok kunne holde os fangen. Hun skulle have spillet sidste år, men måtte melde afbud pga. fødsel, der må siges at være en god begrundelse.

 

Hun var i fin form og led absolut ikke af fingergigt. Hun spillede numre af Debussy, Isaac Albéniz, Chopin og Carneval. op. 9 af Robert Schumann. Stykket består af 21 numre med hver sin titel. Man bliver igen imponeret over, at solisten kan rumme så mange melodier helt uden brug af noder.