Vandretur fra Grenen til Gl. Skagen

2008-08-17T00:00:00+00:0017. august 2008|Kaj og familien|

I det strålende vejr var det en stor oplevelse at mødes med Marianne oppe på Grenen og vandre sammen med hende til Gl. Skagen. En tur på ca. 1 3/4 time. Her mødte vi forøvrigt Liselotte og Niels Jørgen Thøgersen, der er hjemme fra Bryssel. Han havde vrøvl med den ene hæl, så gåtempoet var ret moderat.

 

   

 

Da vi kom til sommerhuset i Skiveren havde Anders vand og crémant klar til os, inden han serverede pølser og luffer. Smagte fortræffeligt selv om man kan sige, det er en kraftig vorspeise. Efterfølgende serverede han kammuslinger med grønt for at slutte med flæskesteg indrullet i bacon. Altsammen fabrikeret på Weber. Dertil en 2001 Savigny les Beaune og en 1998 Gevrey Chambertin Lavaut st. Jacques. Det var sandelig gode sager!