Frederikshavn FOX – NFH Nykøbing Falster 27 – 27

2008-09-20T00:00:00+00:0020. september 2008|Kaj og familien|

Frederikshavns borgmester Erik Sørensens dejlige kone Eva kan sammen med mange Frederikshavnere godt indstille sig på at møde op i Arena Nord til FOX’ kampe i damernes 1. division håndbold. Efter den meget ufortjente nedrykning fra ligaen (Horsens slog Viborg)

var den almindelige samtale i byen, at man ikke ville til håndbold i 1. division, idet FOX ville vinde alle kampe så stort, at der ikke er spænding om resultatet.

 

Den myte blev aflivet i dag, idet kampen endte uafgjort, efter at FOX havde ført indtil 5 minutter før tid. Så kom Nykøbing foran 26 – 25. Eet minut før tid kom FOX dog foran 27-26, men i sidste sekund fik Nykøbing straffekast, der blev udnyttet. FOX havde dog forinden præsteret at brænde 4 straffekast på stribe, så den står nok på skudtræning til ugens træning.

 

Vores nye storspiller Lene Thomsen blev knæskadet ved torsdagens træning og er foreløbig ude af spillet. Synd for hende, men det medfører, at der hurtigst muligt må skaffes forstærkning. Kampen fik ellers en fin optakt i erhvervsklubben, hvor den nye træner Ole Andersen havde varmet op med videoklip fra sin tid som håndboldtræner. Næste hjemmekamp mod Nordsjælland håndbold er den 11. oktober. Så vil jeg håbe, at madkongen og pigerne får andre boller i suppen.