Lars Bom, Charlotte Munk og instruktør Nikolaj PapaDuke i Det Musiske Hus

2019-01-17T11:55:30+00:0025. september 2008|Ledelse og kommunikation|

Frederikshavn Teaterforening havde besøg af Kompagniet, et helt nyt teater med Lars Bom m.fl. De opførte stykket “Hvad natten er til”. Om eftermiddagen var der arrangeret et lille fyraftensmøde, hvor Lars Bom, Charlotte Munk og instruktøren Nikolaj PapaDuke ville fortælle om arbejdsglæde og kommunikation. Jeg havde haft netværksmøde i Skallerup, men nåede hjem til mødet.

 

 

Lars Bom og Charlotte Munk fortalte om stiftelsen af det nye teater, medens Nikolaj PapaDuke gav eksempler på ordets betydning for motivationen. Som eksempel gav han bl.a. brugen af ordet SKAL contra VIL.

 

“Jeg SKAL nu ud og slå græsplænen”

“Jeg VIL nu ud og slå græsplænen”

 

Ordet SKAL reducerer motivationen.

Ordet VIL forstærker motivationen.

 

Jeg VIL nu ud og slå græsplænen med min nye traktor.