Professor Lene Tanggaard AAU tiltrædelsesforelæsning + DSV 8

2019-01-17T11:55:30+00:003. september 2008|Ledelse og kommunikation|

Jeg er en heldig mand. I foråret havde jeg fornøjelsen af at opleve lektor Lene Tanggaard, AAU, ved 6 forelæsninger i mine netværk. Da fik hun besked om, at hun var udnævnt til professor i pædagogisk psykologi ved Institut for Kommunikation.

 

Mandag eftermiddag optrådte hun i DSV klub 8 i Aalborg med et foredrag om Kreative Læringsmiljøer. Det foregik i den nye sal på Lindholm Høje, der skulle indvies den 3. september af dronningen, men vi nåede således at komme først.

 

   

 

Onsdag den 3. september var der så tiltrædelsesforelæsning på AAU, hvor Lene bl.a. talte om: “Hvad ved vi egentlig om kreativitetsfremmende undervisning og kreative læringsmiljøer?”. Vi blev samtidig præsenteret for hendes nye bog: “Kreativitet skal læres – når talent bliver til innovation”. Auditoriet var totalt fyldt til stor glæde for Lene, der på sædvanlig vis holdt forsamlingen i sin hule hånd. Dagen sluttede med en lille reception, hvor der blev indtaget et enkelt glas rødvin og en saltstang. Stort tillykke herfra.