Weekend på Sjælland sammen med Marie og August

2008-09-08T00:00:00+00:008. september 2008|Kaj og familien|

Vi var så heldige at låne Jette og Prebens sommerhus ved Bildsø Strand, hvor der er udsigt til Storebæltsbroen. Annette og Per skulle nemlig til bryllup i Nyborg lørdag kl. 11, så de kom fra Københvn fredag til aften sammen med børnene. Vi havde således en hel weekend sammen med Marie og August, der bl.a. nåede at bade hver dag. Vejret var nemlig helt fantastisk med klar sol og 22 grader, medens det øsregnede på den anden side af Storebælt.

 

Jette og Preben har invvsteret meget i sommerhuset, der er blevet en perle, hvor vi stortrives. Det gjorde børnene, Annette og Per også, så det var en glad familie, der kørte til København søndag kl. 16, medens vi kørte en lille tur til Reersø havn, hvor mange mennesker nød det gode vejr. Da vi kom tilbage til sommerhuset, inviterede Lilly på en flaske Trimbach Riesling, der blev nydt i haven i selskab med 3 egern og 2 agerhøns + en fasan.