Auberge de Tourrettes

2008-10-14T00:00:00+00:0014. oktober 2008|Kaj og familien|

Den lille bog Varm, varmere, VAR anbefalede restaurant hos Katrine og Christophe Dufau, der i en årrække var køkkenchef hos Jan Hurtigkarl. Da vi i forvejen havde ønske om at besøge Vence, var det nærliggende at køre ca. 4 km. nord for Grasse. Vi var der kl. 12.00, men uheldigvis var restauranten lukket.

 

Vi fandt i stedet et lille hyggeligt sted i Tourrettes, hvor vi i det fine vejr kunne spise udendørs og fik en super lækker salat bestående af tomater, salatblade, gedeost, oliventapenade og pesto. Hertil en glimrende Auxey-Duresses. Der var fred og ro i den gamle bydel og hyggeligt med de små butikker i de stejle gader.

 

Vi ilede hjem til vores skønne lejlighed i Cap-d’Ail, hvor vi fik 3 timers sol på terrassen, inden Lilly serverede laks, paté m.v. til en flaske Chablis 1. cru. Supert!