Kørsel fra Gevrey Chambertin til Nice

2008-10-11T00:00:00+00:0011. oktober 2008|Kaj og familien|

Efter morgenmaden hos Marietta og Gilles startede vi kl. 09.00 med at køre til et sted i nærheden af Cap-d’Ail, hvor vi skulle ankomme søndag formiddag.

 

Vi valgte at køre til Lyon, Grenoble, Gap, Digne, hvor vi fik en dejlig jordbærtærte og kaffe. Da vi var ca. 30 km fra Nice, startede vi søgningen efter et hotel og endte i en lille by Levens, højtbeliggende 16 km. nord for Nice. Hotellet hed Le Mas Fleuri. En ualmindelig sød og køn madame installerede os men kunne fortælle, at restauranten var optaget. Heldigvis var der i gåafstand en lækker spiserestaurant Le Carmalin, der serverede escargots og entrecote, hvortil vi drak en dejlig Bandol 2005 for i alt euro 100.

 

Vi var veloplagte næste morgen for at køre til lejligheden i Cap-d’Ail, udlånt af en god ven.