Ph.d.-forsvar af Frederik Hertel, Institut for Uddannelse, Læring og Filosofi på AAU

2019-01-17T11:55:30+00:003. oktober 2008|Ledelse og kommunikation|

Jeg startede dagen på Humanistisk Informatik med lektor Søren Linhardt og fortsatte til Institut for Uddannelse, Læring og Filosofi, hvor min gode ven Frederik Hertel skulle forsvare sin Ph.d.afhandling: Livscyklusen i det problemorienterede projektarbejde.

 

Vejleder har været professor Ole Skovsmose og bivejleder Michael Fast. Bedømmelsesudvalget bestod af professor Jo Boalere, Sussex Institute, University of Sussex. Hun var ikke fysisk tilstede, men kunne følge slaget på interaktivt tv, hvilket fungerede perfekt. Det var virkelig en demonstration af virtuel virkelighed. Udvalget bestod derudover af Dr. Dan Rosengren, Gøteborg Universitet og lektor Paola Valero, Institut for Uddannelse, Læring og Filosofi, AAU.

 

   

Vejleder Ole Skovsmose                               Bivejleder Michael Fast

 

   

Professor Jo Boalere, University of Sussex      Dr. Dan Rosengren, Gøteborg Universitet

 

Lektor Paola Valero, Institut for Uddannelse,

Læring og Filosofi, AAU sammen med Frederik

Hertel.

 

Alt forløb planmæssigt og i god tone, så det var en god dag for Frederik. Instituttet var derefter vært ved en reception bestående af chips, chokolade og vin. Jeg håber ikke, sundhedsministeren nogensinde deltager i den form for reception, for så vil hans mundvige vende forkert!