CAMS Copenhagen (CBS) fylder 10 år og Erik Johnsen 80 år

2019-01-17T11:55:30+00:0014. november 2008|Ledelse og kommunikation|

Siden professor Erik Johnsen for 10 år siden oprettede CAMS – Center for Applied Management Studies -på CBS, er der udgivet 14 bøger om dansk ledelse i det 20. århundrede skrevet af 52 tidligere topledere.

 

I anledning af 10 års jubilæet havde Erik Johnsen skrevet et sammendrag af de 14 bøger og holdt en forelæsning på 1 1/2 time for mere end 200 tilhørere i det fyldte auditorie. Han præsenterede samtidig bogen “Lederi på Dansk”, der er inddelt i afsnit om:

  • Lederi i den privat ledede virksomhed
  • Ledelse i den folkevalgte ledede offentlige virksomhed
  • Ledelse af den frivillige organisation og
  • Et sammendrag om lederi på dansk

   

 

   

 

I anledning af Erik Johnsens 80 års fødselsdag den 16. november var der efterfølgende arrangeret vin ad libitum. Det var jo en strålende idé, som alle 200 hældte ned med stor vellyst.

 

Det hele var arrangeret af CAMS’ sekretær Knud Erik Nielsen med sædvanlig dygtighed.

 

Dagen efter var Lilly og jeg så inviteret til 80 års fødselsdagen, der blev en kæmpesucces. Maden var fremragende, og der blev serveret vin i endeløse strømme. Til forretten fik vi mulighed for at vælge mellem en relativ sød Graves og en sød Würzburger Stein (Franken), til hovedret husets vin: Batailley 2000, til dessert mulighed for at vælge Beerenauslese og Eiswein og endelig kl. 24.00 Champagne Ellner Epernay.

 

Professor Flemming Poulfelt var en fremragende toastmaster, der inden introduktion af talerne oplæste et eller andet citat fra Eriks mangfoldige bøger om ledelse. En helt igennem flot aften, der må have den konsekvens, at Erik går hjem og køber årgang 2005 Batailley, idet næste store fest må blive på 85 års dagen.