FOX – Ringkøbing 32 – 22

2008-12-06T00:00:00+00:006. december 2008|Kaj og familien|

Under middagen i Erhvervsklubben underholdt de to trænere om deres syn på kampens forløb. Ringkøbings træner Thomas Hørlyk er tidligere træner i F.f.F., så gensynet var hjerteligt. FOX var også meget venlige i første halvleg, hvor vi var bagud indtil sidste minut, hvor det lykkedes at komme foran 12-11. Vi brændte 8 stk. 100% chancer, og vores ellers så dygtige målkone Pernille Fisker fik knap nok hænderne op af lommerne.

 

Men så kom Hanne Frandsen i mål og angrebet scorede efter behag, så det hele endte 32-22. Thomas Hørlyk var helt på toppen med støtte til Ringkøbing pigerne, men efterhånden som målene raslede ind blev han mere og mere irriteret. Det gik ud over stole, speaker, dommere, trænere (Ole og Morten), og selv John Chrtistensen fik en skideballe. Hvis jeg var rådgiver for Thomas, ville jeg få ham til at beholde gejsten men lære ham en bedre opførsel.