Pighvar hos Helle og Leif i Kvissel

2008-12-30T00:00:00+00:0030. december 2008|Kaj og familien|

Kirsten og Poul Horsbøl kører fra Nibe, Birthe tager toget fra Århus, Lilly og jeg kommer i Alfaen kørende til Kvissel, hvor Helle og Leif Frydkjær traditionen tro kl. 18.00 serverer pighvar fra Knud Thomsen, Strandby.

 

Det blev i år en særlig oplevelse. Dels havde Helle brækket venstre arm ved et fald i Berlin. Armen var blevet sat sammen med skruer i et stativ, så man skulle tro, Hjørring sygehus har en smedie afdeling. Og dels fik vi den største pighvar (endda 2), vi nogensinde har fået. Fisken var kogt perfekt og smagte vidunderligt. Blev skyllet ned med Riesling.

 

   

 

Til osten fik vi en dejlig Ripasso fra Lenotti 2003. Måltidet sluttede som sædvanligt med blommer à la Leif lagret i madeira. Dertil en fremragende sød vin fra Roussillon Château de Jau. Et rent luksusmåltid, hvor der også blev tid til oplæsning af Leif og fællessang. En rigtig hyggeaften.