Operaen Elskovsdrikken i Musikhuset, Århus

2009-01-31T00:00:00+00:0031. januar 2009|Kaj og familien|

Traditionen tro havde Birthe i Århus inviteret på Opera og middag. Kirsten og Poul kom direkte fra Nibe. Helle og Leif mødte her hos os kl. 11.00, hvorefter vi fulgtes ad i Alfaen.

 

Helle havde som sædvanligt bagt morgenboller, der nu er blevet til middagsboller. Vi indtager måltidet på rastepladsen Senhøj nord for Hobro. Vejret var fint og bollerne glimrende. Operaen var kl. 15, så vi afleverede Helle og Leif kl. 13.15 hos Birthe, medens vi fortsatte til Villa Provence midt i Århus By. Det var som at komme hjem til Provence. Rigtige tapeter, rigtige dufte m.v. og en meget behagelig service. Der vil vi godt bo en anden gang.

 

   

 

Vi gik op til Musikhuset og oplevede en let og lystig opera Elskovsdrikken. Den liflige rødvin havde sin virkning godt hjulpet af en arv fra en rig onkel. Vinen blev serveret fra en Chianti flaske men blev annonceret som en Bordeaux. Der var naturligvis masser af kærlighed og romantik med skønne sange. For en gangs skyld var der ingen mord, men lutter kærlighed.

 

   

 

Efter den festlige forestilling serverede Birthe som sædvanligt et fremragende måltid, hvortil vi fik hvid Bourgogne og Australsk Cabernet Sauvignon, så der var ingen problemer med at falde i søvn i den gode seng bos Villa Provence, hvor vi søndag morgen fik et dejligt morgenmåltid, inden vi kl. 10 hentede Helle og Leif. Vejret var fint, så allerede kl. 11.45 rullede vi ind på Orionvej.