Frederikshavn FOX – Ydun: 25-23

2009-02-01T00:00:00+00:001. februar 2009|Kaj og familien|

Efter hjemkomsten fra operaturen til Århus, fortsatte vi straks efter til Arena Nord for at overvære håndboldkampen mellem Fox og Ydun. Efter at have tabt til Tvis Holstebro for 14 dage siden var vi røget ned på 2. pladsen, hvor 1. pladsen jo giver umiddelbar oprykning til ligaen. Men så rykkede TST (Sindal, Tårs, Hjørring) os til undsætning ved fredag aften at slå Tvis Holstebro, ikke mindst takket være strålende målmandsspil af Ditte Marie Andersen (tidl. Fox spiller).

 

Hvis vi kunne slå dagens modstander, Ydun (Fr.berg), ville vi komme tilbage på 1. pladsen. Ud af de sidste 6 kampe havde Ydun fået 11 points, så deres selvtillid var i top, hvilket også kunne ses, idet de ret hurtigt var foran 4-2, inden Fox fik styr på nerverne. Da der manglede 2 minutter af 1. halvleg var vi foran med 4 mål, men så scorede Ydun 2 hurtige mål, så stillingen var 13-11 ved pausen. De fortsatte det gode spil efter pausen og kom på 15-15, inden Fox gled fra dem og en overgang var 5 mål foran, men måtte nøjes med at vinde 25 -23. Det var en flok meget glade Fox piger, der krammede hinanden efter kampen og en meget glad træner Ole Andersen. Topscorer for Fox blev Martina Adomsson Jensen med 8 mål,  og hun blev også kåret som bedste FOX spiller.

 

FOX mangler stadigvæk holdets store spiller Lene Thomsen, der har haft en voldsom knæskade. Nu ser det ud til, at hun kan gå almindeligt, så lad os håbe, hun snart bliver klar.

 

   

 

Træner Ole Andersen var glad        Lene Thomsen er heldigvis i bedring.

oven på den vigtige sejr.