DSV møde i Aalborg Lufthavn

2019-01-17T11:55:29+00:002. marts 2009|Ledelse og kommunikation|

Atter et interessant møde i DSV klub nr. 8 i Aalborg. Denne gang i Aalborg Lufthavn, hvor lufthavnsdirektør Søren Svendsen fortalte om lufthavnen, der ejes af 6 nordjyske kommuner. Det er altså vores lufthavn.

 

   

 

Terminalen blev bygget i 2001 med 5800 m2 og udvidet i 2007 med 2500 m2. Limtræskonstruktionen har en spændvidde på 50 meter, og hallen har en længde på 186 meter. I sin lyse trækonstruktion minder den om Gardemoen ved Oslo.

 

I 2008 var der 1.045.492 passagerer, og det var rekord. På grund af Sterlings nedtur m.v. er passagerantallet faldet i januar og februar, men allerede i marts ser det ud til at stabiliseres, men vi har jo også været med fra Aalborg til Gran Canaria t/r, hvilket var en stor fordel for os. Starte om eftermiddagen og komme hjem kl. 16, i stedet for at skulle køre til Billund med afgang og ankomst på frygtelige tidspunkter. Og så var der oven i købet fri parkering!

 

   

 

Søren Svendsen havde mange ideer og visioner om fremtiden, som det bliver spændende at se realiseret. Fortalte bl.a. at en Airbus A 380 kan lande og starte i Aalborg. Det må jeg have fortalt Bodil og Jim, der bor her på Orionvej. Men Jim flyver A 380 fra Dubai, så en enkelt chartertur til Aalborg ville da være en mulighed.