FOX Team Frederikshavn – Bjerringbro: 40 – 25

2009-03-21T00:00:00+00:0021. marts 2009|Kaj og familien|

Vi havde besøg af Elna og Jesper Rasmussen, Horsens. Jesper er tidligere rektor for Danmarks Trænerskole i Aalborg og æresmedlem i Dansk Håndbold Forbund, så vi måtte naturligvis til håndbold i Arenaen.

 

Vi startede med buffet fra Madkongen og havde lejlighed til at følge konkurrencen i Body Bike cyklingen, der indbragte Erhvervsklubben 125.000 kr. Et meget flot resultat. Vinder blev Jørgen Schmidt, Sæby Fiskeindustri, der præsterede at køre 72 km på en time (utroligt). Bedste jente blev Lene Andersen, Nordjyske Bank. Hun præsterede at cykle 65 km på en time, stærkt opildnet af husbonden.

 

   

 

Ovenpå denne omgang gik vi til kvindehåndboldkampen FOX – Bjerringbro, der mødtes i onsdags i Bjerringbro til pokalkamp, resultat  25-15 til FOX, der havde Morten Holmen ved roret som 1. træner, efter at Ole Andersen har fået silkesnoren. Kampen startede lidt trægt, og holdene fulgtes af til 5-5, hvorefter FOX øgede afstanden stille og roligt resten af kampen, der endte 40 – 25. Sabine Pedersen, stregspiller og topscorer med 7 mål, blev “Woman of the match”.

 

FOX er nu klar på 2. pladsen i 1. division og skal dermed ud i kvalifikationskampe til ligaen. Der resterer dog 2 kampe, bl.a. den sidste hjemmekamp søndag den 5. april mod TST Hjørring, der med Tanja Logvin på holdet kan blive den store sensation. Dette lokalbrag skulle gerne give 2.000 tilskuere i den flotte Arena.