KUNSTEN – Aalborg udstilling med Kirsten Kjær og Tage Andersen

2009-03-08T00:00:00+00:008. marts 2009|Kaj og familien|

Da vi vågnede i morges styrtregnede det. Der var lige vejr til at gå på museum. Lilly havde længe talt om, at vi skulle køre til Aalborg og se udstillingen med Kirsten Kjær (portrætter) og Tage Andersen (blomster) på Nordjyllands Kunstmuseum, der nu har ændret navn til KUNSTEN.

 

Vi ankom til frokosttid og fik en lækker lunch i caféen, inden vi startede med at se en film om Kirsten Kjærs liv, herunder hendes museum i Frøstrup Thy. Det var en fin introduktion til en meget spændende udstilling med mange spændende portrætter malet af Kirsten Kjær og det hele indrammet af Tage Andersens blomsterkunst. Når Annette og Marianne kommer hjem til Påske, må vi se, om vi kan narre dem med til Thy og se museet. Vi vil i alle tilfælde.