Lørdagsskole på Vibenshus

2009-03-14T00:00:00+00:0014. marts 2009|Kaj og familien|

I forbindelse med bytning af ferie og undervisning holdt Vibenshus Skole åbent om lørdagen, hvor forældre og bedsteforældre m.v. var inviteret. Vi startede med rundstykker og kaffe og gik derefter rundt i klasselokalerne for at se elevernes arbejde med diverse temaer som eksempelvis en rundrejse jorden rundt: Kina, Grønland, Mozambique m.v. Ganske spændende og ganske givet meget lærerigt for alle aktørerne.

 

Lilly og jeg gik efter skoletid en tur op på Østerbrogade, bl.a. for at se Hannes butik (Hanne er datter af Gunhild og Kaj Erik Kjær). Hun har udvidet kraftigt, og det ser ud til at gå forrygende godt. Per benyttede det gode vejr til at skrabe bunden på Barbaresco II, så den kan være sejlklar til sæsonen.