Med Marie i Emdrup Svømmebad

2009-03-13T00:00:00+00:0013. marts 2009|Kaj og familien|

Efter et kort besøg hos Else i Kastrup, hvor vi nød en dejlig frokost sammen med Irene, hentede vi Marie og August i fritteren. Allerede kl. 17 skulle Marie være i Emdrup Svømmebad. Jeg kunne naturligvis ikke huske adressen, så vi kom til at køre rundt i kvarteret, men det lykkedes da med 10 minutters forsinkelse.

 

Hun arbejdede hårdt i en time og er blevet vældig dygtig til at svømme, hvilket også er nødvendigt, når man tænker på sommerens sejlture med Barbaresco II. Da vi kom hjem til lejligheden på Strandboulevarden havde Lilly arrangeret en fiskeret til os alle. Desværre var Chablis’en ikke i orden, men til de efterfølgende oste var Gilles Duroché’s 2005 Estournelles og 2002 Latricières Chambertin fantastisk gode.