Spar Nord aktionærmøde i Arena Nord

2009-03-10T00:00:00+00:0010. marts 2009|Kaj og familien|

Selv om vi var i god tid, var næsten alle pladser besat, da vi ankom kl. 17.20 i Arena Nord, idet 1.540 aktionærer allerede var mødt. Formanden for bankrådet, Kaj Christiansen, bød velkommen og introducerede valghandlingen til lokalrådet. Mange havde stemt via nettet, så forestillingen var hurtig forbi.

 

Ejendomsmægler Jens Jørgen Calundan blev bl.a. valgt. I gamle dage mødte folk jo op for at få noget at spise og drikke. Det gælder stadigvæk, så der blev taget godt fra af de gode sager produceret af Madkongen og serveret af bl.a. FOX piger, der pyntede godt op i hallen.

 

Fra direktionen i Aalborg var det i år John Lundsgaard, der skulle forklare forsamlingen, hvorledes det kunne gå til, at vi i snit havde mistet halvdelen af formuen. Ikke nogen nem opgave som John klarede med bravour.

 

   

 

Derefter måtte vores lokale direktør Ole Vejling på podiet for at forklare de lokale handlinger. I stedet for at græde over spildt mælk, gik Ole frisk til sagen og lovede os penge til hjem, hus og bil. Herefter blev der åbnet for spørgsmål fra aktionærerne. Ballet blev som sædvanligt åbnet af vores gamle midtbanespiller Carl Frede Haugaard. Det stammer helt fra Ole Aaens tid. Han udlovede nemlig 1 flaske rødvin til den første spørger og den vandt Carl Frede altid.

 

I år var det unødvendigt med belønning. Der var mange spørgere, der havde kritiske indlæg, men de herrer John og Ole klarede svarene perfekt, bl.a. ved at indrømme at noget kunne være gjort bedre. F.eks. forklaringen på pulje 4 afkastningen eller mangel på, som John ikke selv kunne forstå, så det ville blive ændret, og Ole måtte indrømme, at det var skidt, at indbrudstyve kunne rasere depotet. Der blev også klaget over, at toiletterne var i kælderen, men han ville ikke love, at de blev flyttet op i ekspeditionen.

 

   

 

Da klokken nu var blevet 21.30, var vi alle kaffetørstige. Spørgelysten stoppede stille og roligt, og vi kunne nyde kaffen og kagen til country musik af Wenche and The Wenche Hartmanns band. Hun er datter af vores gamle venstre back Søren Ole Knudsen, og selv om han var god med venstre fod, er datteren bedre til en omgang country. Dejligt at hun har succes. Medarbejderne i Spar Nord gik til slut på scenen og var forsangere på Sku gammel venskab …  Vores lokale Knud Erik Thrane bandt hele aftenen sammen på det elektroniske klaver.