The Sound of Music i Arena Nord

2009-03-17T00:00:00+00:0017. marts 2009|Kaj og familien|

Arena Nord er blevet en kæmpe succes. Der er mange arrangementer med mange gæster, og det smitter af på Madkongen, der leverer maden til Arenaen. Det gjorde han også ganske glimrende som optakt til musicalen The Sound of Music.

 

Spar Nord havde fået den glimrende ide at invitere til middag med vine. Det blev en fin optakt til en flot aften, hvor Fredericia Teater opførte den udødelige klassiker, vi allesammen husker fra TV og biograf.

 

Her med Trine Gadeberg som Maria, Kristian Boland som Von Trapp og Britt Voigt som Elsa. Alle spillede helt overbevisende. Tove Hyldgaard var Abbedissen og fik lejlighed til at give et solonummer, hvor hendes operastemme kom til sin ret. Flemming Krøll spillede Max Detweiler, hvor hans korpus og stemme var som skabt til rollen. De 7 børn spillede som om, de aldrig havde lavet andet end at spille teater. En dejlig aften, hvor hele følelsesregistret kom i brug.

 

Tak til Ole Veiling, Spar Nord.