Vild med Verden og Lene i Aalborg + fisketur

2019-01-17T11:55:29+00:0018. marts 2009|Ledelse og kommunikation|

Det blev en dejlig dag i dag. Jeg var i Aalborg kl. 07.45 på Sohngårdsholm Slot for at tage imod 18 deltagere i netværket Vild med Verden, hvor professor Lene Tanggaard Pedersen afsluttede sin rundtur i mine netværk med temaet Det lærende Menneske.

 

Vi havde en dejlig formiddag, hvor Lene på sædvanlig vis fik os til at glemme finanskrise m.v. Når dertil kommer en lækker frokost med et enkelt glas Riesling, kan man ikke forlange mere.

 

   

 

Jeg benyttede derefter lejligheden til at tage på fisketur til Vrå for at besøge uddannelses- og projektchef i Sparekassen Vendsyssel, Anders Houlberg Lauritzen, der tilmeldte sig netværket Mellem Kyst og Land i Skallerup Klit.

 

Det var flot at se, hvorledes Sparekassen Vendsyssel har renoveret i Østergade, og jeg havde så også mulighed for at se min gamle læreplads fra 1957 til 1960, Vraa-Em kommune, Østergade 16. Sparekssen Vendsyssel har overtaget ejendommen.

 

Jeg nåede hjem, inden vores naboer fra ferien i Puerto Rico, Karin og Tage, ankom kl. 18.00 til middag, hvor vi efterfølgende så lysbilleder fra ferieturen. En dejlig afslutning på en stor dag.