Augusts 10 års fødselsdag i Skiveren

2009-04-12T00:00:00+00:0012. april 2009|Kaj og familien|

August fyldte den 3. april 10 år. Han ønskede at fejre fødselsdagen hos Marianne og Anders i sommerhuset i Skiveren. Mormor skulle levere lammekølle og morfar vine. Anders skulle levere en lille pølse i lapper.

 

   

 

Der blev lejlighed til at fejre dagen Påskedag. Han havde inviteret Karen og Carsten samt Inger og Jes, der alle mødte op i strålende form i det gode vejr. Vi gik først en tur til Skiveren Campingplads, der havde 50 års fødselsdag, der bl.a. blev fejret med fadøl til kr. 5,- Jeg fik hilst på familien Skiveren, der glædede sig over det store besøg.

 

   

 

Ved hjemkomsten til sommerhuset blev der budt på champagne og pølser. Lilly havde lammekøllen klar. Vinene var perfekte, og der blev skålet mange gange for fødselslaren. Marie benyttede lejligheden til at fortælle, at om 3 år vil hun gerne fejre sin 10 års fødselsdag i Skiveren. En dejlig måde at fejre påskedag på.