Elses 65 års fødselsdag

2009-04-25T00:00:00+00:0025. april 2009|Kaj og familien|

Lillys søster, Else i Kastrup, havde fået den originale idé at invitere til 65 års fødselsdag, således at hun først holdt pigefest om lørdagen hos Irene og Rasmus i Ejby. Vi mænd var overladt til at klare os selv, hvilket ikke er en helt selvfølgelig ting i familien, der er stærkt præget af serviceduelige koner, der ikke tolererer nærvær i køkkenet.

 

Erik i Herlev havde forudset denne situation og havde inviteret Poul, Jørgen og Gunnar (der måtte melde afbud) til overnatning m.v. Jeg kørte ind til Annette og Per og fik en forrygende frokost sammen med nogle af deres venner. Om aftenen havde de inviteret professor Erik Johnsen, der var i særdeles fin form, så vi havde en dejlig aften, hvor August fulgte Erik hen til Nordhavn Station.

 

Lilly arriverede fra damefrokosten i ædruelig stand. Om søndagen inviterede Else så på familiesejltur. Afgang kl. 13.00 med Sagafjord fra Roskilde Havn.

 

       

 

Vi kastede os over en dejlig buffet og fik en meget flot sejltur i det sommerlige vejr. En strålende idé. Dagen sluttede hos familien i Ejby, hvor Jonatan og Asger fremviste hjemmet og mormors gaver. Rasmus startede grillen, og Else serverede en kæmpe lagkage med 4 lys, som Asger med megen luft fik slukket. Nordjyderne kørte derefter hjem, mens Lilly og jeg returnerede til Østerbro for overnatning, inden vi om mandagen kørte til Horsens efter en lang weekend med mange mennesker, megen spisning og vin, så maveskindet var godt spilet ud.

 

Vi ser frem til Elses næste runde dag. Der er altid kreative indfald, når Else ruller sig ud, men det behøver jo ikke at gå ud over os mænd næste gang.