Mariannes mand Anders Bang Andersen, Stavanger, fortæller om Akut information og krisekommunikation i netværkene

2019-01-17T11:55:28+00:0020. april 2009|Ledelse og kommunikation|

Anders opholder sig for øjeblikket i sommerhuset i Skiveren, hvor han har oprettet hjemmekontor. Han har været rundt i mine netværk og holde indlæg om akut information og krisekommunikation.

 

Han har siden 1985 været pressechef på redningscentralen i Sola, hvor han bl.a. havde ansvaret for informationen om den tragiske brand på “Scandinavien Star”. I dag er han Director of Cruise Development i Stavanger.

 

   

 

Der har været stor interesse for hans indlæg, og i fredags modtog jeg en mail fra Christine Lunde, Communication Coordinator i MAN Diesel og deltager i netværket Mellem Himmel og Hav her i Frederikshavn. Hun skrev:

 

“Kære Kaj

 

1.000 tak for et berigende foredrag her i formiddag i Himmel & Hav netværket. Det er dog en sjældent interessant og dygtig svigersøn du har med et stort hjerte og indfølingsevne.

 

Det var utroligt interessant for mig som kommunikationsperson at høre hans indlæg og få en masse gode tips, som jeg kan gøre brug af i mit arbejde generelt, og især i arbejdet med den internationale krisekommunikationsplan for MAN Diesel Gruppen, som jeg skal lave henover foråret/sommeren. Mvh. Christine”.

 

Det var da smukke ord til Anders.