Dejlig middag hos Ulla og Preben i Guldbæk

2019-01-16T14:26:06+00:002. maj 2009|Kaj og vin|

Vi var inviteret til middag hos Ulla og Preben Larsen i Guldbæk. Efter besigtigelsen af deres flotte hus og indtagelse af en flaske Cremant gik vi i gang med flg. måltid:

 

Røget laks med Avocado musse med wasabi.  MEURSAULT CHARMES 2002 fra Michelot

 

Foie Gras terrrine med æble chutney.                        Ch. de MALLE 1983 Sauternes

Æbler og lidt svitsede løg indkogt i 1/2 fl. Muscat.       grand cru . En fantastisk vin

 

Stegt andebryst med Sydfranske grøntsager    SANTENAY la COMME 1. cru Mestre-Michelot

                                                                   

                                                                    CHATEAUNEUF-du-PAPE 2001 Domaine de

                                                                    Villeneuve “Les Vieilles Vignes

 

Ratatoullie chokolade musse

med rommandesnitter                                     Vin doux naturel RASTEAU 2006

                                                                     Cave de Rasteau

 

 

Et rent stjernemåltid, som Michelin vil skrive: Værd at rejse efter!