Ruhetag på Skagen med Jette og Preben

2009-05-05T00:00:00+00:005. maj 2009|Kaj og familien|

Efter mandagens mange oplevelser med Helle og Anders Knutsen, benyttede vi tirsdagens solskin til at køre en tur til Skagen med Jette og Preben.

 

Først besigtigede vi de nyeste aktiviteter i Frederikshavn, inden vi landede på Brøndums Hotel kl. 12.00 til en dejlig omgang fiskesuppe til Jette og Lilly, og vi mænd fik madame Brøndums rødspætter.

 

Direktør Kresten var derefter så flink at vise os resultaterne af den store investering i restaurering af det gamle hotel. Vi fik også forevist den gule stue, hvor Lise og Lars på søndag holder middag for Amalie med gæster i anledning af hendes konfirmation.

 

   

 

Vi gik derefter på Skagen Museum for at se den nye Anna Ancher udstilling, der givet vil blive en stor succes til glæde for direktør Lisette, der desværre ikke havde tid til at snakke med os.

 

Vi besigtigede derefter Henrik Rask Pedersens sommerhuse i Gl. Skagen, inden vi fik eftermiddagskaffe på Ruths Hotel. Her hyggede vi os rigtigt i de dejlige lokaliteter inden vi godt mætte af indtryk kørte hjem til Orionvej og havde en dejlig aften sammen med Jette og Preben, der startede hjem tidlig onsdag morgen.

 

De nåede dog forinden af besøge Tell fisk i Strandby. Det samme gjorde Helle og Anders også dagen før. Alle blev forsynet med jomfruhummer, rødspætter m.v. og udtrykte stor begejstring for Lillys gode ven Poul Eriks service.