2 feriebørn – grill hos Bente og Poul i Sæby

2009-06-05T00:00:00+00:005. juni 2009|Kaj og familien|

Annette og Per skulle holde en lille fest og ville gerne have børnene til Vendsyssel for at skåne dem. Vi hentede dem torsdag aften i Aalborg Airport. Afleverede August i Sæby,

hvor vi fredag aften var inviteret til grill i havestuen, der er placeret mellem huset og Sæby Å. En flot aften, hvor vi alle var blevet sultne.

 

Marie og Lilly havde været på indkøb hele formiddagen, jeg var censor hele dagen på AAU, Bente havde forberedt aftenen, og August og Poul havde løbet efter en bold hele eftermiddagen, så vi nød Cremant de Bourgogne, skinke og asparges.

 

   

 

Poul havde fundet de store knive, og det lykkedes ham at finde den rigtige stegetid for de 3 slags kød. Dertil en fremragende spansk reserve 95 Paternina, der var som skabt til grillkødet og den flotte salat. Til osten fik vi en italiensk ORO, Lazio, Falesco og en Faunus Primotivo di Manduria 2003. Om det skyldes, vi var blevet mætte og trætte, ved jeg ikke, men begge Italienerne var lidt matte. Men det var heller ikke let at komme efter den fyrige spanioler, der var som skabt til maden med den rigtige Rioja smag.