Marie hos mormor og morfar

2009-06-07T00:00:00+00:007. juni 2009|Kaj og familien|

Medens August kosede sig i Sæby, havde vi fornøjelsen af Marie. Vi kørte lørdag formiddag til Skagen. Besøgte Glaspusteren og udvalgte 2 lysestager, Lilly var blevet foræret. Kørte derefter på Restaurant De 2 Have og fik de fine fiskedeller. Lilly og Marie tog Sandormen ud til Grenen. På tilbageturen sad Marie ude ved den kvindelige traktorfører. Da vi kom hjem opdagede Lilly, at jeg havde betalt for det forkerte bord, så nu har vi penge tilgode.

 

   

 

Søndag startede vi med at køre til Gærum og stemme. Der var en vældig tilstrømning. Vi fortsatte til blomsterfesten i Bangsbo Parken, hvor der var endnu flere mennesker. Marie købte jordbær, som vi tog med hjem til frokosten på terrassen, inden vi afleverede Marie i Sæby. Bente og Poul kørte dem til lufthavnen, så de var hjemme i København til aften efter en superferie for bedsteforældrene.