Morgengudstjeneste, kaffe i sognehuset og open night i Frederikshavn

2009-06-04T00:00:00+00:004. juni 2009|Kaj og familien|

Der er tradition for, at sognepræst Laurids Korsgaard holder morgengudstjeneste i Frederikshavn, når der er open night i Frederikshavn. Efter gudstjenesten er der kaffe og rundstykker i Sognehuset. Jeg deltog sædvanen tro i det hele og fik en masse snak med gamle venner, herunder formanden for Handelstandsforeningen Ejvind Nielsen, fru Grethe og mor Nina. Laurids har forøvrigt haft stor succes med at afholde foredrdag om diverse kirkelige emner. Programmet for efteråret ser således ud:

 

17. september: Ateisme og kristendom

 

8. oktober: Darwin og Gud

 

26. november: Religiøse sekter

 

Han holder hvert foredrag to gange den samme dag, nemlig kl. 10 for pensionister og kl. 19 for os hyperaktive.