Sct. Hans aften hos Lise og Lars

2009-06-23T00:00:00+00:0023. juni 2009|Kaj og familien|

I forbindelse med Sct. Hans aften har vi den tradition, at vi ingen tradition har. Normalt stormer det, regner det, eller der er anden form for uvejr, så vi holder os hjemme i hulen.

 

I år havde jeg læsedag til AAU og sad på terrassen og læste i strålende vejr, medens Lilly var parat til at servere en lækker middag. Vores gode genbo Lars kom imidlertid over og inviterede på grill fra Weberen. Lilly takkede ja mod, at hun måtte medtage dejlige jomfruhummer og Macon hvidvin.

 

Lise og Lars havde forberedt laks og bøffer fra slagteren på Emilievej, der blev grillet på deres dejlige vestterrasse. Et sandt luksusmåltid med vine serveret i det pragtfulde vejr. Da solen gik ned, indtog vi musikstuen. Buster (hund) kravlede op til undertegnede og fik megen opmærksomhed, medens Amalie foretrak at gå i seng og passe skønheden. Da vi kom hjem, satte vi os på østterrassen og nød den flotte udsigt over byen. Hvilken dejlig årstid.