Til bryllup i Stavanger

2009-06-13T00:00:00+00:0013. juni 2009|Kaj og familien|

Vi har efterhånden fået mange gode venner og bekendte i Stavanger takket være Marianne og Anders. Vi blev meget glade, da vi fik en invitation til bryllup med Anne Tove (Søfartsmuseet) og Hans Christian Buch (optiker).

 

   

 

Vi var inviteret til kl. 17 i deres hjem, hvor der var opslået et telt med plads til de 103 gæster. Vi var dog forinden sammen med Marianne, Anders, Mary og Hans inviteret hjem til borgmester Leif Johan og fru Anna (informationschef Stavanger Universitet). Leif Johan var meget stolt af sin græsplæne og en kæmpestor granit sten, der var en hel skulptur. Vi nåede et pænt indhug i vinkælderen, inden vi ankom til bryllupspladsen.

 

   

 

   

 

Selve vielsen var kl. 17.30 foretaget af dommeren. Emma og Sveinung Sand spillede violin under ceremonien. En romantisk begivenhed, der blev underbygget af strålende sol. Anders var forlover for Hans Chr., og Marianne var toastmaster og styrede med stor charme spisningen, vinen og talerne, der alle var svært underholdende. Alt var med andre ord perfekt med et brudepar i spidsen, der ser ud til at være endda meget glade for hinanden.

 

   

 

   

 

Gavebordet var ved at bryde sammen, bl.a. med så mange flasker vin, at den nyindrettede vinkælder allerede fra starten er for lille, men det må jo siges at være et positivt problem.

 

Et flot bryllup, som Marianne og Anders har været meget engagerede i at forberede og medvirke i under selve processen, så de var godt nok trætte, da vi nåede hjem i det gamle hus med den fantastiske udsigt til by og vand. Vi evaluerede dagens forløb og oplevede derved den lyse nat. En stor dag for os. Tak for det.