Kirsten Kjærs Museum i Langvad, Thy + en omgang stegte ål

2009-07-18T00:00:00+00:0018. juli 2009|Kaj og familien|

Vi havde aftalt med Marianne, at vi ville udnytte lørdagens regnvejr til at køre til Thy og se Kirstens Kjærs Museum ved Langvad i nærheden af Frøstrup. Vi ankom i øsende regnvejr.

 

Harald Fuglsang introducerede en video, der fortalte om Kirsten Kjærs liv og museets historie. Derefter gik vi rundt i det spændende hus, hvor der er ca. 300 billeder, hovedsagelig portrætter.

 

I den nye koncertsal var tre unge kunstnere ved at forberede eftermiddagens koncert. Vi havde tidligere set udstillingen  på Kunsten i Ålborg med Kirsten Kjær, men blev alligevel imponeret over atmosfæren i det gamle hus. Systemet med at man selv bestemmer for betalingen af entre og kaffe m.v. er ganske sympatisk.

 

   

 

Jeg ringede derefter til Svinkløv Badehotel for at bestille bord til frokost. Men der var totalt udsolgt. Marianne kom i tanker om Feggesund Kro, der er eksperter i stegte år, så vi kørte i styrtende regnvejr til Feggesund færgen, der førte os over til kroen, hvor vi guffede en stor portion ål ned.

 

   

 

Nu var vi kommet i byen, så vi kørte til Nykøbing Mors, videre til Jens Peter, Sallingsund Færgekro til eftermiddagskaffe og videre via Løgstør til Frederikshavn. En fin måde at udnytte regnvejret på.