Løkkens Vejkro

2019-01-16T14:26:06+00:0028. juli 2009|Kaj og vin|

Efter besøget i Anne Just’s have fortsatte vi til Blokhus for at se alle de nye aktiviteter og fornyelse af bygninger m.v. bl.a. takket være min gode ven Verner Pedersen og andre gode borgere, der har sat sig for at skabe et nyt og bedre image for Blokhus. Det så lovende ud.

 

   

 

I det gode vejr var der helt fyldt med mennesker. Pludselig blev der diskret dyttet af os. Det var Jørgen Rosenmeier med hustru, der var ude at lufte deres flotte Mercedes sportsvogn. Jeg var helt stolt af, at de ville kendes ved os. Jeg gik i korte bukser med stor mave og hængerøv, men der er jo mange tyskere, der holder ferie i Blokhus!

 

   

 

Da vi var tidligt på den, bestemte vi os for at køre videre. Vi havde nemlig besluttet at køre til koncert på Børglum Kloster, men den startede først kl. 20.00. Så jeg ringede til , der var meget venlige, og vi skulle blot møde op. Kroen blev i 2003 renoveret fuldstændigt og fremtræder nu yderst flot.

 

Vi kunne vælge mellem en klassisk menu eller en gourmetmenu. Vi valgte 2 retter fra sidstnævnte. Først fik vi dejligt brød med 4 slags smør (saltet m.v.), så en appetizer. Første ret var ristede havtaskekæber på bøgehatte med svampecreme. Utroligt at kæberne kan blive så store, men efter at jeg forleden dag så den største breiflab (norsk) hos Tell fisk i Strandby, jeg nogensinde har set, er intet umuligt. Jeg så forøvrigt også en kæmpe hav ål!

 

Men tilbage til vores lækre ret, der blev nydt sammen med en flaske Givry 2001 fra Faiveley. Den have lige alderen, og den klarede også hovedretten, som var Klassisk havkatfilet med nye dild-kartofler og sauce Hollandaise. Det hele var en stor oplevelse, og jeg vil håbe, at Ole Troelsen fra Børsen vil opdage – ellers skal jeg nok gøre ham opmærksom herpå.