Marie og August – Sommerferie

2009-07-26T00:00:00+00:0026. juli 2009|Kaj og familien|

Marie og August startede sommerferien med at flyve til Aalborg, hvor Bente og Poul hentede dem. De skiftedes så til at være i Sæby og her i en uges tid, indtil Annette og Per hentede dem i Barbaresco II i Grenaa, hvorefter de sejlede sammen til Samsø, hvor der blev cyklet og badet. Alle sejlede hjem til København, hvorefter Annette startede Alfaen og kørte til Orionvej og efter et par dage til Skiveren, hvor de boede hos Marianne, indtil Anders fik tid til at holde ferie.

 

I dag er Annette kørt hjem til København, medens vi tog til Palmestranden og badede. Der var dog alt for blæsende, så vi pakkede kludene, kørte til bageren og købte en basse til kaffen og skal nu til at se afslutningen på Tour de France.

 

   

 

Vi har ellers tilbragt dagene med udflugter til Lønstrup, Skallerup Klit, Nordsøcentret, De 2 Have i Skagen, badning i Skiveren og jagt på kantereller!

 

   

 

I morgen afleverer vi dem i Sæby, hvorefter vi får dem igen fredag til aflevering i Aalborg Lufthavn mandag den 3. august.