Young-Choon Park, klaver i Hirtshals Kirke – Vendsyssel Festival

2009-07-17T00:00:00+00:0017. juli 2009|Kaj og familien|

Efter at have malet sommerhus hele dagen i Skiveren, kørte vi sammen med Marianne til klaverkoncert i Hirtshals Kirke for at høre Young-Choon Park fra Sydkorea. Med stor sikkerhed og følelse spillede hun ikke mindre end 7 sonater af Haydn, Scarlatti, Beethoven og Chopin.

 

   

 

Hun turnerer overalt i verden og giver mere end 50 koncerter om året. Det er derfor uforståeligt, at der ikke er en manager, instruktør, rådgiver eller lignende, der har givet hende lidt træning i at føre sig frem. Hun virkede nærmest sky og genert og skyndte sig væk fra klapsalverne, så jeg knap nok kunne nå at tage et billede af hende.

 

Ved koncerterne møder vi ofte Hanne og Henning Kjær, fhv. landsdommer, der huserer i sommerhus i Tornby. Efter koncerten i Hirtshals udtalte han: En stor fordel ved disse koncerter er, at de giver et godt alibi for at nyde en flaske rødvin, når vi kommer hjem i sommerhuset.

 

Vi tog hans gode råd til os og fandt en gammel Haut Bages Liberal 1975, der duftede som portvin, var lidt lys i farven, men smagte udmærket.