Kommandør Lars Mikkelsen: Afgang fra Søværnets Sergent- og Grundskole

2019-01-17T11:55:28+00:0027. august 2009|Ledelse og kommunikation|

Kommandør Lars Mikkelsen havde inviteret til kontaktmøde for at fejre sin afgang som chef for Søværnets Sergent- og Grundskole, Bangsbo, Frederikshavn. Han har i 2 år været chef for den flotte nye skole, der netop blev taget i brug ved hans tiltræden.

 

De mange fremmødte fik stillet sulten og tørsten, inden elever på skolen demonstrerede en redningsaktion arrangeret i svømmehallen, hvor der er udstyr til bølger, torden, mørklægning, helikopterstøj, uvejr osv. osv. Der blev holdt en række farveltaler med ønske om et godt otium i familiens skød. Jeg kan forestille mig, at der vil blive kørt en del til fodbold i Esbjerg, idet Esbjergs højre midtbanespiller, Peter Nymann, er søn af huset.