Sidste feriedag for Marie og August

2009-08-03T00:00:00+00:003. august 2009|Kaj og familien|

Marie og August har nu vænnet sig til at sove længe og står først op ved 10-tiden. I dag var deres sidste dag hos os. Vejret var så dårligt, at vi ikke som planlagt kunne slå græsset, så efter en kort bytur havde Lilly fået pakket til hjemturen.

 

Vi startede med at køre til Skallerup Klit og spiste en meget lækker frokost ved Thomas Riis, som vi fik en god snak med. Børnene blev sendt i Fun House legeland, medens vi tog en snak med Niels Bro og lederen af Romulus badet.

 

Medens vi ventede på børnene, kom min gamle ven Arne Nielsen fra Spar Nord, og vi fik en lang snak om gamle dage. Efter en is startede vi til Aalborg Airport, hvor børnene blev checket ind på Norwegian. De har efterhånden fløjet så ofte, at de er helt professionelle. Jeg tror også, at de så småt længtes efter Annette og Per, der stod i Kastrup og modtog dem med åbne arme.

 

Vejret har været meget svingende, og vi har slet ikke fået badet, som meningen var. Til gengæld har vi fået gået nogle pragtfulde ture og nydt naturen, som børnene heldigvis er meget glade for, så det har været en pragtfuld tid.