BUSTO fra Mauritius på besøg

2009-09-20T00:00:00+00:0020. september 2009|Kaj og familien|

Da vi for ca. 10 år siden var på besøg hos min nevø John, der dengang boede på Mauritius, blev vi plejet og passet af Busto (Geraldine), der var chef i køkkenet. John, der nu bor i Sverige, havde inviteret Busto på besøg og efter nogle dage i Sverige og København, ankom hun i lørdags til Nita og Bo i Aalborg, der afleverede hende hos os søndag formiddag.

 

   

 

Hun ville gerne til Skagen, så vi startede med frokost på De 2 Have. Ville derefter have vandret til Grenen, men det småregnde, så vi tog Sandormen. Hun var meget imponeret over naturen, herunder at Kattegat og Skagerak ramlede sammen.

 

Vi kiggede derefter på Skagen by. Da Busto i dag er kok på et 5 stjernet hotel, var vi inde og se Brøndum og Hotel Skagen, hvor Rikke var på søndagsarbejde og bød på  kaffe og rundvisning. Vi  fortsatte til sommerhuset i Skiveren, som Marianne lige havde forladt med sin vinklub.

 

Vi nåede lige hjem og fik skyllet søvnen af øjnene, inden vi fortsatte til Bente og Poul i Sæby, der bød på en dejlig middag med gode vine. Busto var venlig, åben og sød og faldt fint ind i selskabet. Det var tydeligt, at Bente og Poul har en datter i Australien, så de er vant til sproget. Busto taler engelsk, fransk og kreolsk.

 

   

 

Efter en flot aften var vi godt trætte, da vi kom hjem på Orionvej. Vi fik stillet vækuret og kl. 07.50 tog hun med Læsø båden for at besøgde Henriette og Torsten, der bl.a. er saltfoged på Læsø.

 

Det var dejligt at se Busto igen og opleve, hvor glad hun var for at besøge os. Vi håber at se hende igen.