28 år på Hôtel Donjon i Paris

2009-10-04T00:00:00+00:004. oktober 2009|Kaj og familien|

Vi forlod nordmændene søndag formiddag og kørte til Paris for at installere os på vores lille Hôtel Donjon i Vincennes, hvor vi boede første gang i 1981. Vi var der allerede kl. 12, men endte i en ren myriade af folk. Der var nemlig motionsløb i Vincennes skovene, og de måske 50.000 løbere havde parkeret bilerne overalt.

 

Vi fik læsset af på hotellet og kørte rundt for at finde en parkeringsplads. Efter et par runder var der pludselig ledigt lige foran hotellet, hvor vi så holdt de næste par dage endda uden at få parkeringsbøde. Vi ilede til metrostationen og kørte op til Montmartre og spiste frokost udendørs på vores stamrestaurant Chez Plumeau, hvor vi fik dejlige salater og en flaske glimrende Fleurie.

 

Besigtigede Place du Tertre, besøgte en Dali udstilling og så for første gang vinmarken på Montmartre. Den 7.okt. var der indkaldt til 5 dages høstfest, men den kunne vi jo ikke deltage i. Godt trætte og mætte tog vi metroen hjem til Vincennes, hvor vi spiste middag på en lokal restaurant. Men selv om Lilly er blevet stor ekspert i at tyde menukortet, blev vi noget overrasket, da vi troede, at have bestilt ris og kalvesteg og fik serveret kalvebrislinger. På fransk Ris de Veau, men det smagte fortrinligt. Vi havde forøvrigt først fået snegle, som vi havde glædet os til i flere dage.