Bageren i Montner

2009-10-07T00:00:00+00:007. oktober 2009|Kaj og familien|

Vi forlod Hôtel Donjon efter dagens baguette og marmelade med stort kram af madame. Monsiur havde haft nattevagt, så han sov. Men hun skulle hilse. De er nemlig stolte af, at vi har boet hos dem i 28 år i træk, så der er snart jubilæum.

 

Vi indstillede derefter Brigitte (navn for GPSeren) til Montner 30 km nordvest for Perpignan, hvor vi havde lånt Peter Kordts hus. Den lille by har 250 indbyggere, hvoraf mange er danskere. Alle butikker er væk, skolen blev nedlagt, da der kun var 4 børn tilbage osv.

 

Men til gengæld har de bageren. Han kommer kørende i varebil. Kører ind i de enkelte smalle gader. Trykker tudehornet i bund og åbner dørene for de gode sager. De gamle damer og Lilly kommer i stor fart ud til bilen og køber dagens baguette og croissant. Han holder ved vores hus kl. 09.30, så der er god tid til morgenvækning.

 

Vi oplever hele området nord for Pyrenæerne som meget smukt og kørte da også næste dag en flot rundtur bl.a. til skisportsstedet les Angles, hvor vi fik en forrygende salat til frokost.