Familieaften med Charmes Chambertin 1976 Magnum

2019-01-16T14:26:04+00:0013. oktober 2009|Kaj og vin|

Gilles kørte os til Marsannay la Cote, lige syd for Dijon, så vi kunne få en dejlig tur gennem vinmarkerne hjem til Gevrey. Atter en superfrokost med vine, hvorefter Gilles kørte os på en udflugt op i landskabet nordvest for Dijon. Her kom de flotte efterårsfarver rigtig til sin ret. Vi afsluttede køreturen med at fotografere og besigtige vinmarkerne Les Jeunes Rois, Champ, les Champeaux, Aux Etelois og Griotte Chambertin.

 

   

 

Aftenen blev en rigtig familieaften. Ældste datter Michelle kom nemlig hjem med nyfødte Luce, der er 1 ½ måned. Hun bor sammen med faderen, vinbonden Julien, i nærheden af Arbois i Jura bjergene. Samtidig deltog Pierres kæreste Marianne, så nu mangler vi kun at se kæresten til Nini, men det kommer nok næste år.
 

Vi fik igen en Marietta middag af format med dejlige vine, sluttende af med en Magnum 1976 Charmes Chambertin. Men så havde vi også fået så hatten passede.

 

   

 

   

 

14. oktober. Efter morgenmaden hos Marietta startede vi hjemturen og nåede kl.19.30 frem til Quickborn nord for Hamborg, hvor vi overnattede på et paphotel Etap. Men vi sov fint, da vi fandt et rigtigt tysk Gästhaus, hvor vi fik en formidabel wienerschnitzel og tyske vine.
 
15. oktober var vi i Aalborg præcis kl. 12.00 til et arbejdsmøde med Ib, Sigurd Müller Vinhandel, inden vi var hjemme på Orionvej kl. 14 efter en dejlig køretur i flot vejr (helt skyfrit i 2 dage), ingen stau og Alfaen i topform.
 
Atter en dejlig ferie i Frankrig.