Flot finale på Auberge du Cellier i Montner

2009-10-10T00:00:00+00:0010. oktober 2009|Kaj og familien|

10. oktober blev en rigtig ruhetag, hvor vi kørte til badebyen Leucate. Spiste en lækker frokost lige ud til vandet. Kørte langs den smalle tange ned til Perpignan. Steg med passende mellemrum ud af Alfaen for at nyde det gode solskinsvejr. Afsluttede opholdet i Montner med at spise på Auberge du Cellier, der har 2 gafler i Michelin. Vi fik en vinmenu md lokale vine.

  • Foie gras aux herbes fraiches, poires et navets doucereux du pays
  • St Jacques juste raidies, sucrine et picada au safran de Sahorre
  • Filet de lievre mariné, céleri rave du pays et quelques champignons étuvées
  • Sur un mantecaddo aux noisettes, des figues et des noix relevées de créme citronnée et de kiwis

 

En glimrende afslutning på dejlige dage i Montner.