Orchestre National de Lille i Salle Pleyel

2009-10-06T00:00:00+00:006. oktober 2009|Kaj og familien|

Formidagen gik med den sædvanlige butiksbesigtigelsestur på Rue du Faubourg Saint-Honoré med Galleries Fayettes som endestation. Vi benyttede lejligheden til at købe billetter til koncert i Salle Pleyel, der er et rigtigt musikhus.

 

Det blev en stor aften med Orchestre National de Lille, der startede med Richard Wagners ouverture de Tannhäuser og sluttede med Modest Moussorgski af Maurice Ravel, men før pausen spillede man Edvards Grieg Concerto pour piano et orchestre med pianisten Bruno Leonardo Gelber på piano. Det sjove er, at ham havde vi lige hørt i Aalborg, så det er en lille verden, vi lever i. Gelbe, der er dårligt gående efter at have haft børnelammelse, fik et fantastisk bifald af den fyldte sal, og det gjorde det gode orkester fra Lille sandelig også. Igen en stor musikaften.