Visuel kommunikation i Kajs netværk

2019-01-17T11:55:26+00:0030. oktober 2009|Ledelse og kommunikation|

Emnet for oktober måneds netværksmøder har været ”Visuel kommunikation”. Adm. direktør Casper Sørensen og kommunikationskonsulent Bolette Falbe-Hansen, TANKEGANG, har været foredragsholdere. TANKEGANG arbejder med vanebrydende visuel kommunikation.

 

Deltagerne blev præsenteret af en tegning af Bolette (ikke af Casper), der viste hendes fortræffeligheder. Deltagerne blev sat til at sætte form, farve og størrelse på dem selv som person, faglighed eller virksomhed. Vi blev præsenteret for konkrete løsninger bl.a. fra Skjern-Ringkøbing kommune. Deltagerne blev også sat til at skabe et billede af, hvorledes de bruger Kajs netværk.
 

Alle er gået til tegningerne m.v. med stor ildhu, og Bolette og Casper har været meget dygtige proceskonsulenter. Det har været en fornøjelse at opleve Tankegangen.