Afskedsreception for Regner Jensen, Sigurd Müller Vinhandel

2019-01-16T14:26:04+00:004. november 2009|Kaj og vin|

I 1971-72 læste jeg til 1. del af HD i Aalborg sammen med Regner Jensen, Provinsbanken. Vi overlevede mirakuløst statistikprøverne, der kunne dumpe enhver, så vi gik videre til 2. del.
 

Regner læste afsætningsøkonomi, og jeg kørte sammen med Per Østergaard til Kolding om lørdagen for at læse ledelse og organisation. I 1986 skulle Sigurd Müllers Vinhandel have ny adm. direktør, og Regner fik jobbet. Han var da avanceret til kontorchef i Provinsbanken, så det var lidt af et spring at hoppe over i det virkelige liv, nemlig vinbranchen.

 

Formanden gennem alle årene, advokat Kresten Dyhrberg Nielsen, spurgte ved min ankomst til receptionen, hvad den professor hed, der deltog i det første møde, Regner afholdt med personalet. Det foregik nemlig i Dafolos kursusejendom i 1986 med mig som vært og professor Poul Sveistrup som strategisk konsulent. Det mærkelige er, at det kan jeg ikke huske, hvilket Dyhrbjerg også fik sagt i sin takketale til Regner.

 

Men fakta er, at det er gået godt i alle årene. Regner har været fantastisk god til at håndtere bestyrelsen og omkostningerne, så der altid har været et passende overskud. Han har desuden været den rigtige showmaster ved de årlige vinsmagninger med tilhørende underholdning i Aalborghallen. Ved disse lejligheder har han opnået et flot venskab med mange kunstnere og har ligeledes bidraget til, at Sigurd Müller er en af sponsorerne til Aalborg Kultur og Kongrescenter.

 

Han har også opnået et godt kendskab til Vinens Verden ved talrige besøg hos leverandørerne med dertil hørende degustationer. Komturen for Corton Bleu, Karl Otto Schmidt, overrakte derfor en orden til Regner for sin indsats, der har været stærkt støttet af fru Rita, der har stået ved hans side og ikke bagved, som Karl Otto også fremførte i sin tale. Herfra også en tak til Regner for mange hyggelige timer og godt venskab.