Koncert med Aalborg Symfoniorkester i Multisalen, Nordkraft

2009-11-05T00:00:00+00:005. november 2009|Kaj og familien|

Aftenens koncert var henlagt til Multisalen Nordkraft. Vi har ikke været der før, så det var yderst heldige, at da vi ankom, startede en rundvisning afsluttende med buffet på restaurant Azurre. Jeg vil senere fortælle om ombygning af det gamle kraftværk, idet det er ganske imponerende og kræver mere omtale.

 

Matthias Aeschbacher var aftenens dirigent med lokale Erik Sandberg på horn som solist.
Første nummer var af Claude Debussy – L’Isle joyeuse (den frydefulde ø). Derefter overrakte reg. dir. L. Andersens Sydbanks regionspris. Musikchef Poul Elming motiverede, at orkestrets harpe solist Mette Nielsen fik prisen 2009. Orkestret fortsatte med Koncert nr. 2 for horn og orkester af W.A. Mozart. Efter pausen Antonin  Dvoraks Symfoni nr. 8 i G-dur op. 88.