Møde med adm. direktør i Dansk Industri: Hans Skov Christensen

2019-01-17T11:55:26+00:003. november 2009|Ledelse og kommunikation|

Når jeg nu var inviteret til kaffe hos Ritt Bjerregaard, var det nærliggende at mødes med Hans Skov Christensen, som jeg altid har haft gode relationer til. Det skyldes måske, at vi begge har Vendsysselske aner, som han ofte omtaler positivt. Det viste sig forøvrigt, at hans kontor har udsigt direkte over til Ritt på Københavns Rådhus.

 

Vi fik en vældig snak om de gode gamle dage og en lang snak om situationen i Frederikshavn, hvor Hans er vældig interesseret i at hjælpe med de muligheder, han nu har. Han er eksempelvis blevet formand for Center for Kultur og Oplevelsesøkonomi, og han havde lagt mærke til, at Frederikshavn i høj grad havde ført sig frem på området oplevelsesøkonomi, så nu tager jeg en snak med vores eventchef, Kim Høfler, og ser, om vi kan udvikle nogle brugbare ideer.

 

Jeg kunne ikke undgå at bemærke, at Hans Skov har tabt sig, og han fortalte, at der var røget 15 kilo uden den store dramatik. Han lever jo dagligt med kniv og gaffel i mange af døgnets timer, men han har holdt sig fra småkager, hvidt brød, kartofler, ris, pasta, rundstykker, smør, sukker m.v. Spist alt andet med velbehag og i stedet for smørkage til kaffen, var der en skål med frugt, som jeg nød med stor velbehag.

 

Jeg spurgte forsigtigt, om han stadigvæk var glad for et glas Bordeaux, hvilket han bekræftede og kunne samtidigt fortælle, at hans kone var stor fan af Bourgogne. Det giver jo visse muligheder, som vi aftalte skulle udnyttes ved først givne lejlighed!